top of page

Vår privata policy

Våra Appar
Det är viktigt att barn och vuxna kan känna sig trygga när våra appar används.
Därför har vi följande privat policy:
• Inga annonser i våra appar
• Inga köp inuti våra appar
• Vi samlar ingen personlig information om våra användare
Om du har några frågor kan du kontakta oss via info@branja.se.
Våra appar har en ”vuxensektion” med information om tankarna bakom spelen, som ä
r avstängd med ett barnlås. När man låst upp barnlåset finns möjlighet att via länkar komma ut på internet. Detta är orsaken till att vi har ett barnlås.

 
Hemsidan

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du beställer material sparar vi namn, postadress fakturaadress, telefonnummer och e-postadress. För att kunna skicka en orderbekräftelse till dig om din beställning sparar vi din e-postadress och ditt telefonnummer. Din adress behöver vi för att kunna leverera ditt paket på bästa sätt. De personuppgifter vi får i samband med köp sparas också för eventuell framtida support.

Personuppgifter sparas under den tid det finns en pågående användarrelation samt i enlighet med lämnat samtycke. Vi behandlar inte kunddata som är äldre än två år, men för vår bokförings skull behöver vi spara köphistorik i sju år. Vill du att vi ska ta bort dina personuppgifter tidigare än så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss, så ordnar vi det direkt.

Du har alltid rätt att när som helst få ett utdrag på vilken information vi har om dig och få veta hur, samt i vilket syfte personuppgifterna används. Du har också rätt att begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss på info[at]branja.se för att få svar på frågor och funderingar kring dina
personuppgifter.


• Om du har kontaktat oss i något ärende via mail kommer vi spara mailet i ett år efter avslutad kontakt för att sedan slänga det.
• Om du finns med på vår mejllista kan du enkelt meddela oss om du inte längre vill vara kvar där.
• Vi delar aldrig några e-postadresser med någon tredje part.
• Hemsidan använder sig inte av cookies.
Vi hanterar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR)

bottom of page